רכיבים ל 2-3 מנות
אופן ההכנה
בתאבון
- 2 גזרים מגוררים
- כף שמן זית כתית מעולה
- כוס קינואה שטופה ומסוננת
- 2 כוסות מים רותחים
- מעט כורכום, מלח ים, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- כ-200 גרם פילה דג סלמון טרי, או קפוא ומופשר קצוץ לקוביות קטנות
- קוביה קטנה של דלעת מגוררת
- 2-3 כפות של עירית קצוצה
- רוטב סויה איכותי לפי הטעם
אופן ההכנה
- שמים בסיר את הגזרים המגוררים ושמן הזית ומערבבים על אש נמוכה כחמש דקות עד שהגזרים מתרככים מעט
- מוסיפים לסיר את הקינואה וקולים אותה, תוך ערבוב, כשתיים שלוש דקות עד שהיא מתייבשת
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה נוספת
- מוסיפים תבלינים, את הדג והדלעת, מביאים לרתיחה נוספת, מקטינים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות
- בתום הבישול מכבים את האש, מוסיפים את העירית, מערבבים קלות, מכסים שוב, ממתינים חמש דקות ואוכלים
- לפני האכילה מומלץ להוסיף מעט רוטב סויה איכותי
בתאבון
גלית בראלי, נטורופתית והרבליסטית. בוגרת מצטיינת של בית הספר "מירב" להכשרת מטפלים השייך לאוניברסיטה הפתוחה ול"מכבי טבעי". בעלת תואר BA בכלכלה מאוניברסיטת תל אביב.
מטפלת מוסמכת מטעם הארגון הבינלאומי לשיטת Maya Abdominal Massage - טכניקת עיסוי בטן ייחודית להשבת האיזון לגוף האישה, השואבת את מקורותיה ממסורת שבט בני המאיה.
לאתר הבית של גלית בראלי
טלפון: 050-7677583
דואר אלקטרוני: galit.bareli@gmail.com
מטפלת מוסמכת מטעם הארגון הבינלאומי לשיטת Maya Abdominal Massage - טכניקת עיסוי בטן ייחודית להשבת האיזון לגוף האישה, השואבת את מקורותיה ממסורת שבט בני המאיה.
לאתר הבית של גלית בראלי
טלפון: 050-7677583
דואר אלקטרוני: galit.bareli@gmail.com